Az MCNtelecom Robotvezérlője automatikusan visszahívja azokat, akik nem várták meg a kezelők kapcsolását a várakozási sorokban - MCN Telecom

Az MCNtelecom Robotvezérlője automatikusan visszahívja azokat, akik nem várták meg a kezelők kapcsolását a várakozási sorokban

Az MCNtelecom – vezetékes és mobil szolgáltató, szoftverfejlesztő – új megoldást mutat be a kis- és középvállalkozások számára a Robotvezérlőt, ami egy automatikus visszahívás funkció nem fogadott hívások esetén. Ha 2019. december 1.-je előtt csatlakoztatja a szolgáltatást, akkor az előfizetési díj az első két hónapban 0 Ft/hó.

A robotvezérlő segítségével, az értékesítési vezetők könnyen le tudják ellenőrizni az értékesítési osztály dolgozóit, hisz az új funkciónak köszönhetően, ami az MCNtelecom Virtuális alközpontjában érhető el, a rendszer automatikusan összekapcsolja az ügyintézőt az ügyféllel, így nem lesz egyetlen elveszett hívás sem.

Ez az egyszerű megoldás lehetővé teszi, hogy automatikusan létre jöjjön a visszahívás az összes nem fogadott hívás esetén. Beállítható egy várakozási sor az újrahíváshoz, az újratárcsázás kísérleteinek a száma, az újratárcsázás időintervalluma, és a rendszer ki tudja zárni a listából azokat a számokat, amik korábban már tárcsázva voltak. A robotvezérlő időrend szerint működik, éjjel nem kezdeményez visszahívást és tudja mellőzni a megadott időnél rövidebb hívásokat. Bővebb tájékoztatást itt talál.

A megoldás hasznos lesz azoknak a kis- és középvállalkozásoknak, amelyek úgy döntenek, hogy javítani szeretnék az ügyfélszolgálatot és növelni szeretnék a felhasználói lojalitást. Az új funkció segít a hirdetési kampányok során, ha a vártnál több bejövő hívás érkezik.

 

Hogyan működik?

1. Ön nem fogadta az ügyfél bejövő hívásást
2. A rendszer tárcsázza az éppen szabad munkatársat
3. A munkatárs sikeres tárcsázása után a rendszer visszahívja az ügyfelet
4. A munkatárs és az ügyfél beszélgetnek, és az elveszett hívás kéréssé alakul át!

Mennyibe kerül?

Amennyiben 2019. december 1.-je előtt csatlakoztatja a szolgáltatást, akkor az előfizetési díj az első két hónapban 0 Ft/hó. A promóciós időszak után pedig az előfizetési díj 5000 Ft / hó.

Hogyan lehet beállítani?

Részletes beállítási útmutató a Tudásbázisunkban található, vagy pedig vegye fel a kapcsolatot a technikai támogatással.


MCNtelecom – távközlési szolgáltató, szoftver termékek fejlesztője. Nagyobb projekteket valósít meg Oroszországban 2000 óta. Terjeszkedik Európában. Mint távközlési szolgáltató Európában négy országban van jelen: Magyarország, Németország, Szlovákia és Ausztria. Rendelkezik minden szükséges engedéllyel és saját infrastruktúrával ( kommunikációs csomópont), azokban az országokban amelyekben jelen van.

Oroszországban az MCNtelecom megkapta az engedélyt, hogy mobiltelefon szolgáltatásokat nyújtson és az első olyan virtuális mobiltelefon üzemeltetővé vált az üzleti vállalkozások számára, amely a Tele 2 rádió hozzáférést.

Szerepel az Orosz Föderáció tíz engedéllyel rendelkező MgMN-üzemeltetőjének listáján. Közvetlen kapcsolatot tart minden nagyobb távközlési szolgáltatóval, köztük a Rostelecom, az MGTS, az MTS, a MegaFonnnal és más operátorokkal. Az operátorok közötti együttműködés keretén belül saját távközlési felület CpaaS erőforrásait kínálja, amelyek központi hozzáférést biztosítanak egy nagyszámú bázishoz az Orosz Föderáció nagyobb városaiban – több mint 250 000 virtuális városi és mobil szám.