AZ MCNtelecom GmbH elkezdett szolgáltatást nyújtani Ausztriában - MCN Telecom

AZ MCNtelecom GmbH elkezdett szolgáltatást nyújtani Ausztriában

Az MCNtelecom cégcsoport bejelenti a kereskedelmi megjelenést az osztrák piacon. A szolgáltató klasszikus termékportfóliója jelenleg elérhető az ország tíz nagyvárosában kis- és középvállalkozások számára.

Bécs, Eisenstadt, Sankt Pölten, Graz, Klagenfurt, Innsbruck, Bregenz, Salzburg, Linz azok a települések, ahol az MCNtelecom 1 000 földrajzi és helyrajzhoz nem kötött telefonszámot kapott az osztrák hírközlési és távközlés szabályozó hatóságtól (RTR).

Ausztria a negyedik európai ország, ahol az MCNtelecom cégcsoport már jelen van és teljeskörű Telefonszolgáltatást, Virtuális alközpont szolgáltatást, Hívás&Chat a weboldalról szolgáltatást, illetve földrajzi és helyrajzhoz nem kötött telefonszámokat nyújt ügyfelei számára.

Az MCN Telecom, mint távközlési szolgáltató 2015 óta jelen van az európai piacon, vagyis a távközlési szolgáltatások értékesítésének kezdete óta Magyarországon. 2016-ban telephelyet regisztrált be Szlovákiában, majd ez év februárjában bejelentette a szolgáltató a megjelenését a német piacon.

Az MCNtelecom telekommunikációs szolgáltató minden országban amelyben jelen van rendelkezik megfelelő engedéllyel és saját infrastruktúrával a szolgáltatások nyújtásához. Az osztrák cég MCNtelecom GmbH szervere egy partner cégnél a lnnonetnél van elhelyezve, akiknek van saját irodájuk és saját infrastruktrával rendelkeznek Ausztria egész területén.

Az operátorok közötti együttműködés keretében az MCNtelecom megállapodást kötött a jelentősebb osztrák távközlési szolgáltatókkal mint a T-Mobile, Drei és A1.

«Az európai országokba történő bővítés az MCN Telecom által bevezetett vállalati stratégia része. Saját formatervezésű IT-termékeinket ugyanazon iparág új piacain kínáljuk. Hisszük, hogy a méretgazdaságosságnak köszönhetően képesek leszünk hogy kiterjesszük az ügyfélkört és növelni az üzleti mozgásteret. Jelenleg aktívan keresünk partnereket az MVNO elindítására Európában, annak érdekében, hogy az európai fogyasztói konvergens szolgáltatásokat egyetlen távközlési platformon kínálhassuk»., nyilatkozta Alexander Melnikov az MCN Telecom ügyvezető igazgatója.

A szolgáltató telefonszolgáltatás és virtuális alközpont szolgáltatásnak az árai hasonlóak a piaci árakhoz.
A legfontosabb különbség a versenytársakhoz képest abban mutatkozik meg, hogy a virtuális alközpont szolgáltatásai között van egy ingyenes Free Start tarifa, mely három darab előfizetőtt foglal magában. Bővebb tájékoztatás a tarifákról a www.mcntelecom.at oldalon található.

Augusztus 9-én az MCNtelecom bécsi irodájában először bemutatták a távközlési szolgáltató szolgáltatásait, amelyeken belül megtalálhatók a kényelmes, megbízható és megfizethető irodai telefonálás megoldásai.


Az MCN Telecom cégcsoport- távközlési szolgáltató, szoftver termékek fejlesztője. Nagyobb projekteket valósít meg Oroszországban 2000 óta. Terjeszkedik Európában. Mint távközlési szolgáltató Európában négy országban van jelen: Magyarország, Németország, Szlovákia és Ausztria. Rendelkezik mindne szükséges engedéllyel és saját infrastruktúrával ( kommunikációs csomópont) azokban az országokban amelyekben jelen van.
Oroszországban az MCN telecom megkapta az engedélyt, hogy mobiltelefon szolgáltatásokat nyújtson és az első olyan virtuális mobiltelefon üzemeltetővé vált az üzleti vállalkozások számára, amely a Tele 2 rádió hozzáférést és az MVNE MTT infrastruktúrát biztosít. Ezenkívül az üzemeltető az Orosz Föderáció tíz engedéllyel rendelkező MgMN-üzemeltetőjének listáján
szerepel. Közvetlen kapcsolatot tart minden nagyobb távközlési szolgáltatóval, köztük a Rostelecom, az MGTS, az MTS, a MegaFonnnal és más operátorokkal. Az operátorok közötti együttműködés keretén belül saját távközlési felület CpaaS erőforrásait kínálja, amelyek központi hozzáférést biztosítanak egy nagyszámú bázishoz az Orosz Föderáció nagyobb városaiban – több mint 250 000 virtuális városi és mobil szám.