Az MCNtelecom együttműködésbe kezdett a Yeastar-ral - MCN Telecom

Az MCNtelecom együttműködésbe kezdett a Yeastar-ral

Az idei év végére is sikerült egy újabb partneri kapcsolattal gazdagodnia az MCNtelecomnak.

A Yeastar-ral való együttműködésnek köszönhetően az MCNtelecom az egyedüli SIP Trunk szolgáltató partnerük Magyarországon.

A Yeastar az IP-PBX és a VoIP átjárók fejlesztésére és gyártására szakosodott nemzetközi vállalat. Világszerte alkalmazza az innovatív IP-megoldásokat és fenntartja a termékek hosszú távú stabilitását a felhasználók számára. A Yeastar elismert a VoIP iparban az innovatív és nagy teljesítményű professzionális hálózati termékek területén.

MCNtelecom SIP Trönkök lényegében telefonvonal-trönkök, melyeket IP-n keresztül biztosítanak az SIP protokoll segítségével. Ennek a szabványos protokollnak a használatával össze lehet kapcsolni egy vagy több csatornát az ügyfél Virtuális alközpontjával. Számos esetben a számokat portolni lehet az SIP trönkhöz.

A SIP Trönk előnyei:

  • Alacsonyabb havi vonal : olcsóbb az irodába bevezetett vonalak havi költsége.

  • Jobb ügyfélszolgálat: A SIP Trönkhöz akár külföldi számokat is hozzá lehet adni és azokat a Virtuális alközpontra irányítani, vagy akár külső telefonszámként bevezetni , amivel több lehetőséget lehet biztosítani az ügyfeleknek a híváskezdeményezésre amivel jelentősen csökenteni lehet a cég kiadásait. Így megkönnyíthető a kapcsolatfelvétel és gyorsabb az értékesítés is

  • Több vonal: egyszerűen hozzáadhat több csatornát egy SIP Trönkhöz, így akár több hívást tud egyszerre kezdeményezni.

Büszkék vagyunk, hogy egy nemzetközi válallat is elismerte a szolgáltatásaink színvonalát és minőségét.