Hívásátirányítás Skype SIP URL-ra - MCN Telecom

Hívásátirányítás Skype SIP URL-ra

Múlt heti hírükben már írtunk arról, hogy a Skype megszünteti a magyarországi telefonszám szolgáltatását és arról hogy számhordozás segítségével meg lehetett tartani az eddig használt Skype telefonszámot az MCNtelecomnál.

A jó hír az, hogy azok, akik továbbra is szeretnék használni a Magyarországi telefonszámokat Skype-on keresztül, azt megtehetik az MCNtelecom és a Skype közötti integrációnak köszönhetően.

Ahhoz, hogy Skype-ba be lehessen “vezetni” egy magyar telefonszámot, előszór igényelni kell a számot az  MCNtelecomtól.  Igényelhető 21-es körzetű telefonszám, ami helyhez nem kötött, illetve biztosítani tudunk telefonszámot Budapesten, illetve Magyarország hat nagyvárosában is. Az MCNtelecom által biztosított zöld szám szolgáltatás is beintegrálható a Skype-ba.

A hívások Skype- ra való ingyenes átirányításához második lépesként létre kell hozni a Skype rendszerében egy ingyenes  SIP profilt és igényelni kell hozzá legalább egy hangcsatornát. Az igényelt hangcsatornáért a Skype díjat számít fel.

skype-sip

Egy egyszerű integrációt követően a MCNtelecom-nál igényelt vezetékes telefonszám már használható is a felhasználó Skype fiókjában hívások fogadására és egy ilyen átirányítás teljesen díjmentes!

A hívás kezdeményezés ebben az esetben továbbra is a Skype rendszerén keresztül megy át, a Skype által biztosított díjakkal.

A termékeink integrálhatóságának köszönhetően most egy olyan megoldást kínálunk ügyfeleink számára, amivel még jobban csökkenteni tudják hívás költségeiket és a Skype-ot is használni tudják.

 

Keressen meg az ügyfélszolgálatunkat bővebb információért.