Hogyan tehetik kölcséghatékonyabbá a telefonálás költségeit a regionális hálózattal rendelkező vállalatok a ROI növelése érdekében? - MCN Telecom

Hogyan tehetik kölcséghatékonyabbá a telefonálás költségeit a regionális hálózattal rendelkező vállalatok a ROI növelése érdekében?

Az új magyarországi távközlési operátor az MCNtelecom a Virtuális alközpont termék szolgáltatásain belül, két új opciót kínál.: «Okos útvonalválasztás» és «Földrajzi útvonalválasztás». A két új opciót a 10 napos teszt időszak alatt díj és kötelezettség mentesen be lehet kapcsolni és ki lehet próbálni.

A szolgáltatás segíti a regionális megosztottsággal rendelkező vállalkozásokat, hogy jelentősen optimalizálják a telefonkommunikációs költségeiket és növeljék a hatékonyságukat. A két új opció rendelkezésre áll minden MCNtelecom ügyfél számára hat magyar nagyvárosban: Budapest, Debrecen, Miskolc, Szeged, Pécs és Győr.

Az okos útvonalválasztás opció esetén a számlázási rendszer automatikusan kiválasztja a leginkább kölcsékhatékony útvonalat a helyközi hívásnál, anélkül, hogy az előfiztő bármilyen lépéseket tett volna. Például egy vállalkozás rendelkezik Budapesti és Pécsi telefonszámokkal, amelyek be vannak vezetve az MCNtelecom felhő alapú virtuális alközpontjába. Ha az előfizető hívást infít Szegedre, akkor a hívás vagy a budapesti telefonszámról lesz indítva, vagy a pécsi telefonszámról, attól függően, hogy a kettő közül melyiknek kedvezőbb a percdíj kötsége.

A földrajzi útvonalválasztás opció segíti az előfizetőket abban, hogy megnyerjék az ügyfélhűséget és kölcsönösen előnyös kapcsolatokat építsenek ki velük. Például Magyarországon a betegek ellátására szolgáló orvosi klinikák hálózata, amelyek összekapcsolják a különböző városok számát, reklámkampányt indítanak Győrben és Debrecenben. Az ügyéntézők a hívásokat a budapesti székhelyről kezdeményezik. A «földrajzi útvonalválasztás» opció lehetővé teszi, hogy minden kimenő hívásnál a rendszer automatikus továbbítsa azt a régió számot, ahol a hívott fél található. Például ha a hívás budapesti számra van kezdeményezve, akkor budapesti számot fog kijelezni a hívott félnek, ha pedig győri telefonszámra, akkor győrit. Így Győr és Budapest lakosai számára ahívások helyi hívásoknak fognak tűnni és nagyobb bizalommal fogják azt fogadni, mint egy idegen városból érkezett hívást, ami kétségtelenül növeli az alkalmazottak munkájának általános hatékonyságát.

Mindkét esetben a vállalat hálózatán belül kezdeményezett hívások teljesen ingyenesek.

Bővebb információt a «Virtuális alközpont» szolgáltatásairól az MCN Telecom weboldalán található.


Az MCN Telecom cégcsoport- távközlési szolgáltató, szoftver termékek fejlesztője. Nagyobb projekteket valósít meg Oroszországban 2000 óta. Terjeszkedik Európában. Mint távközlési szolgáltató Európában négy országban van jelen: Magyarország, Németország, Szlovákia és Ausztria. Rendelkezik mindne szükséges engedéllyel és saját infrastruktúrával (kommunikációs csomópont) azokban az országokban amelyekben jelen van. 2015 óta telefonszolgáltatást nyújt Magyarországon az üzleti vállakozások számára. 2016-ban beregisztrálta a céget Szlovákiában. Novemberben kereskedelmi tevékenységet kezdett ott. Egy hónappal előtte pedig Ausztriában nyitott irodát.