Az MCNtelecom részt vett a Közép-kelet európai Távközlési Szolgáltatók 7. konferenciáján - MCN Telecom
Az MCNtelecom részt vett a Közép-kelet európai Távközlési Szolgáltatók 7 konferenciáján

Az MCNtelecom részt vett a Közép-kelet európai Távközlési Szolgáltatók 7. konferenciáján

Az MCNtelecom budapesti irodájának munkatársai részesei voltak annak a kelet-európai távközlési szakmai fórumnak, amelyet január 24-26 között rendeztek meg a horvátországi Abbáziában. A távközlési, rendszerintegrátori és információs biztonságtechnikai szakma, valamint a Fintech szféra több mint 120 képviselője gyűlt össze. A nagy távközlési vállalatok : Telia, A1 Telekom Austria Group, Telekom Slovenije , Avola mellett más, kisebb innovatív szolgáltatók is jelen voltak, akik az üzleti távközlésben IP-technológiát alkalmaznak.

A találkozó időtartama alatt a résztvevők naprakész információkat kaptak a társszolgáltatói együttműködés aktuális tendenciáiról, és előadásokat hallgattak biztonságtechnikai témákban és IT – távközlési termékekről.

Az MCNtelecom képviselői több kétoldalú tárgyalást folytattak partnereikkel, a tárgyalófeleket megismertették az MCNtelecom hívásvégződtetési lehetőségeiről az Oroszországba és európai hálózata felé indított forgalom esetében. A tárgyalások eredményes zárásaként több távközlési szolgáltatóval is meghatározták az együttműködés keretfeltételeit.