Az MCNtelecom virtuális telefonszámokat kezdett el érékesíteni Németország 33 nagyvárosában - MCN Telecom

Az MCNtelecom virtuális telefonszámokat kezdett el érékesíteni Németország 33 nagyvárosában

Az MCNtelecom cégcsoport bejelenti a kereskedelmi megjelenést a német piacon. A szolgáltató telefonszolgáltatást, földrajzi telefonszámokat és virtuális alközpontot nyújt a kis- és középvállalkozások számára az ország több városában.

Berlin, Düsseldorf, Lübeck, Lipcse, Frankfurt am Main, Hamburg, Stuttgart, Köln, München, Drezda – íme egy nem teljes lista azokról a városokról, amelyekben az orosz távközlési szolgáltató 32 000 számot kapott a helyi hírközlési hatóságtól a Bundesnetzagentur-tól.

A telekommunikációs szolgáltató minden országban amelyben jelen van rendelkezik megfelelő engedéllyel és saját infrastruktúrával a szolgáltatások nyújtásához. Az MCNtelecom szervere Németországban van elhelyezve Frakfurt am Mainben egy partner cégnél a New Telconál.
Az operátorok közötti együttműködés keretében az MCNtelecom megállapodást kötött a legnagyobb német távközlési szolgáltatókkal mint a Deutch Telekom, Verizon és CloudKleyer.

«Jelenleg négy európai országban vagyunk jelen, mint távközlési szolgáltató. Magyarországon 2015-ben kezdtük el tevékenységünket, mint egy klasszikus távközlési szolgáltató vezetékes telefonszolgáltatással a kisvállakozások számára. Decemberben kereskedelmi tevékenységet kezdtünk el Szlovákiában, előtte nem sokkal pedig Ausztriában. Tervezzük továbbfejleszteni üzleti tevékenységünket Európában. 2018 folyamán megvizsgáljuk annak lehetőségét, hogy más európai országok piacára lépünk», nyilatkozta az MCN Telecom ügyvezető igazgatója Alexander Melnikov.

A szolgáltató telefonszolgáltatás és virtuális alközpont szolgáltatásnak az árai hasonlóak a piaci árakhoz. A legfontosabb különbség a versenytársakhoz képest abban mutatkozik meg, hogy a virtuális alközpont szolgáltatásai között van egy ingyenes Free Start tarifa, mely három darab előfizetőtt foglal magában. Továbbá a szolgáltató kedvező áron kínál szép számokat: 3 eurótól 50 euróig, a szám kategóriájától függetlenül. Bővebb tájékoztatás a tarifákról a www.mcntelecom.de oldalon található

Az MCN Telecom csoport ajánlatai minden országban a fogyasztók igényeihez igazodik. Például a magyar előfizetők számára a virtuális alközpont hangposta funkciója ingyenes, míg az orosz ügyfelek számára az Online-tanácsadás (Hívás&chat a weboldalról szolgáltatás) ingyenes. A MyMCN fiók és a technikai támogatás pedig többnyelvű. Ez különösen akkor fontos, ha egyidejűleg több európai országban folytat az ügyfél üzleti tevékenységet.


Az MCN Telecom cégcsoport- távközlési szolgáltató, szoftver termékek fejlesztője. Nagyobb projekteket valósít meg Oroszországban 2000 óta. Terjeszkedik Európában. Mint távközlési szolgáltató Európában négy országban van jelen: Magyarország, Németország, Szlovákia és Ausztria. Rendelkezik mindne szükséges engedéllyel és saját infrastruktúrával ( kommunikációs csomópont) azokban az országokban amelyekben jelen van. 2015 óta telefonszolgáltatást nyújt Magyarországon az üzleti vállakozások számára. 2016-ban beregisztrálta a céget Szlovákiában. Novemberben kereskedelmi tevékenységet kezdett ott. Egy hónappal ezelőtt Ausztriában nyitott irodát.

Oroszországban az MCN telecom megkapta az engedélyt, hogy mobiltelefon szolgáltatásokat nyújtson és az első olyan virtuális mobiltelefon üzemeltetővé vált az üzleti vállalkozások számára, amely a Tele 2 rádió hozzáférést és az MVNE MTT infrastruktúrát biztosít. Ezenkívül az üzemeltető az Orosz Föderáció tíz engedéllyel rendelkező MgMN-üzemeltetőjének listáján szerepel. Közvetlen kapcsolatot tart minden nagyobb távközlési szolgáltatóval, köztük a Rostelecom, az MGTS, az MTS, a MegaFonnnal és más operátorokkal. Az operátorok közötti együttműködés keretén belül saját távközlési felület CpaaS erőforrásait kínálja, amelyek központi hozzáférést biztosítanak egy nagyszámú bázishoz az Orosz Föderáció nagyobb városaiban – több mint 250 000 virtuális városi és mobil szám.