Megjelenés a hazai piacon - MCN Telecom

Megjelenés a hazai piacon

A Tel2tel Kft. 2015 június 1-től megkezdi a távközlési szolgáltatások nyújtását Magyarország területén MCNtelecom név alatt. A MCNtelecom (Te2tel Kft.) megteremti a lehetőségét annak, hogy bárki, aki szeretné tesztelni a cég által nyújtott távközlési szolgáltatások minőségét, ezt ingyenesen megtehesse.

Kétfajta formátumú telefonszám kapcsolódása válik lehetővé, az egyik a földrajzi helyhez kötött, a másik a földrajzi helyhez nem kötött telefonszám típus. Nagy választékban kaphatók telefonszámok a következő nagyvárosok mindegyikére vonatkozóan: Budapest, Miskolc, Debrecen, Szeged, Pécs, Győr.

Ügyfeleink részére korszakalkotóan alacsony díjszabást készítettünk, melyben mindenki megtalálhatja számítását, legyen az magánszemély, kis- vagy középvállalkozó, avagy egy nemzetközi vállalat képviselője. Ügyfeleink bizalmát azzal szeretnénk elnyerni, hogy részükre 3 hónapra elengedjük az előfizetési díjat. Web-oldalunk külön oldalán részletesen kitérünk a djszabás alakulására.

Cégünk üzletpolitikája szerint a magyarországi vezetékes telefonokra történő hívások rendkívül alacsony árfekvésűek, s ugyanez elmondható a nemzetközi hívásokra is. Örömmel ajánlunk kiegészítő kedvezményes percdíj tarifacsomagjainkat, melyeknek köszönhetően Ön a vezetékes és mobil telefonokra, valamint külföldre is szinte ingyen telefonálhat.

Ezen kívül az Ön rendelkezésére bocsátunk virtuális telefonalközpont szolgáltatást is, internet telefonkészülékeket és további berendezéseket, de az ingyenes VoIP fióknak is nagy hasznát veheti a közeljövőben!

Nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek Önnek a megfelelő tarifacsomag kiválasztásában, és ügyfélszolgalatunk éjjel-nappal folyamatosan ellenőrzi a rendszert és az Ön legkisebb bejelentésére is azonnal, késlekedés nélkül reagálnak és bármilyen beállítási munkát szívesen és gyorsan elvégeznek. Kívánjuk, hogy sok örömét lelje szolgáltatásaink igénybevételével!