Mennyibe kerül a Virtuális asszisztens és Robotvezérlő funkció? - MCN Telecom

Mennyibe kerül a Virtuális asszisztens és Robotvezérlő funkció?

Január 1-jétől új feltételekkel vehető igénybe az MCNtelecom Virtuális alközpont kiegészítő funkció, a Virtuális asszisztens és Robotvezérlő. Előfizetési díj: 9500 Ft/hó és 4900 Ft/hó. Ingyenes csatlakoztatás.

Virtuális asszisztens

Tavaly júniusban az MCNtelecom távközlési szolgáltatóés szoftverfejlesztő cég bemutatta a Virtuális alközpont egyik kiegészítő funkcióját a Virtuális asszisztens teljesen egyedi változatát. A robot négy nyelven kommunikál az ügyfelekkel: magyarul, angolul, szlovákul és oroszul. Könnyen helyettesíteni tud egy titkárt/titkárnőt, elvégzi a technikai támogatáson az 1. szinten keletkező feladatokat, értékelni tudja a fogyasztóknak nyújtott szolgáltatások minőségét és éjszakai operátor szerepét is be tudja tölteni. A Virtuális asszisztens intelligens és gyorsan reagál: képes pontosítani a kérdéseket és udvarias. Az MCNtelecom Virtuális asszisztensnek a percdíja 2-3-szor olcsóbb, mint egy munkavállaló költsége. A Virtuális asszisztens éjjel-nappal tud dolgozni, sosem fárad el, nem lesz beteg és szabadságra sem megy.

Előfizetési díj – 9500 Ft/hó. A forgalomért és a beszédfelismerésért nem kell külön fizetni.

Robotvezérlő

Októberben az MCNtelecom hozzáadta a Virtuális alközpont szolgáltatáshoz a Robotvezérlő funkciót, amely automatikusan visszahívást kezdeményez a nem fogadott hívások esetén. A funkció automatikus visszahívást kezdeményez minden nem fogadott hívás esetén, lehetővé teszi egy csoport (várakozási sor) kiválasztását visszahívásra, lehetőség van beállítani a visszahívás próbálkozásainak a számát, be lehet állítani az újratárcsázás intervallumát és az időrendet, amely szerint működnie kell a szolgáltatásnak, illetve lehetőség van telefonszámok kizárására, ha már tárcsázva voltak.

Előfizetési díj – 4900 Ft/hó

Ki szeretné próbálni?

Az új funkciók könnyen bekapcsolhatóak a MyMCN fiókban. Részletes beállítási útmutatóért pedig kérjük, vegye fel a kapcsolatot a technikai támogatással.

MCN Telecom – távközlési szolgáltató, szoftver termékek fejlesztője. Nagyobb projekteket valósít meg Oroszországban 2000 óta. Terjeszkedik Európában. Mint távközlési szolgáltató Európában négy országban van jelen: Magyarország, Németország, Szlovákia és Ausztria. Rendelkezik minden szükséges engedéllyel és saját infrastruktúrával ( kommunikációs csomópont) azokban az országokban, amelyekben jelen van.

Oroszországban az MCN Telecom megkapta az engedélyt, hogy mobiltelefon szolgáltatásokat nyújtson és az első olyan virtuális mobiltelefon üzemeltetővé vált az üzleti vállalkozások számára, amely a Tele 2 rádió hozzáférést és az MVNE MTT infrastruktúrát biztosít.

Szerepel az Orosz Föderáció tíz engedéllyel rendelkező MgMN-üzemeltetőjének listáján. Közvetlen kapcsolatot tart minden nagyobb távközlési szolgáltatóval, köztük a Rostelecom, az MGTS, az MTS, a MegaFonnnal és más operátorokkal.

Az operátorok közötti együttműködés keretén belül saját távközlési felület CpaaS erőforrásait kínálja, amelyek központi hozzáférést biztosítanak egy nagyszámú bázishoz az Orosz Föderáció nagyobb városaiban – több mint 300 000 virtuális városi és mobil szám.

Tudjon meg többet az MCNtelecom termékeiről és szolgáltatásairól a TelcoJournal oldalon.