Szeretne pár perc alatt egyedi üdvözlő üzenetet készíteni a Virtuális alközpontban? - MCN Telecom

Szeretne pár perc alatt egyedi üdvözlő üzenetet készíteni a Virtuális alközpontban?

Az MCNtelecom új funkciójának köszönhetően, az előfizetők saját hang üzeneteket tudnak létrehozni a beszédszintézis segítségével anélkül, hogy audio fájlokat kellene feltölteniük.

Hogyan működik?

Lépjen be az MCNtelecom MyMCN fiókjába, majd kattintson a «Virtuális alközpont » menüpontra, azon belül válassza ki a «Beállítások» fület és kattintson a «Hangfájlok| Bemondások» lehetőségre. Válassza ki a hozzáadni lehetőséget, majd azon belül nevezze el, válasszon nyelvet: orosz, angol, magyar, szlovák, német, majd válassza ki a nemet:női vagy férfi hangon jöjjön létre a kívánt hangfájl, végül pedig írja be az üzenetet, ami alapján szeretné, hogy létre jöjjön az üdvözlés!

Kattintson a «Mentés» gombra.


Csatlakoztasson Virtuális alközpontot három előfizetővel 0 Ft/ hó áron és hozza létre a lehető legjobb hangos üdvözletet ügyfelei részére.

Bővebb tájékoztatás

MCNtelecom – távközlési szolgáltató, szoftver termékek fejlesztője. Nagyobb projekteket valósít meg Oroszországban 2000 óta. Terjeszkedik Európában. Mint távközlési szolgáltató Európában négy országban van jelen: Magyarország, Németország, Szlovákia és Ausztria. Rendelkezik minden szükséges engedéllyel és saját infrastruktúrával ( kommunikációs csomópont), azokban az országokban amelyekben jelen van.

Oroszországban az MCNtelecom megkapta az engedélyt, hogy mobiltelefon szolgáltatásokat nyújtson és az első olyan virtuális mobiltelefon üzemeltetővé vált az üzleti vállalkozások számára, amely a Tele 2 rádió hozzáférést.

Szerepel az Orosz Föderáció tíz engedéllyel rendelkező MgMN-üzemeltetőjének listáján. Közvetlen kapcsolatot tart minden nagyobb távközlési szolgáltatóval, köztük a Rostelecom, az MGTS, az MTS, a MegaFonnnal és más operátorokkal. Az operátorok közötti együttműködés keretén belül saját távközlési felület CpaaS erőforrásait kínálja, amelyek központi hozzáférést biztosítanak egy nagyszámú bázishoz az Orosz Föderáció nagyobb városaiban – több mint 250 000 virtuális városi és mobil szám.