Szlovákiában egy új távközlési szolgáltató jelent meg az MCNtelecom - MCN Telecom

Szlovákiában egy új távközlési szolgáltató jelent meg az MCNtelecom

Az MCNtelecom cégcsoport bejelenti a kereskedelmi megjelenést a szlovák piacon. A szolgáltató telefonszolgáltatást, földrajzi és helyrajzhoz nem kötött (nomadikus) telefonszámokat és virtuális alközpontot nyújt a kis- és középvállalkozások számára a Szlovák köztársaság tíz nagyvárosában.

Pozsony, Trencsén, Nagyszombat, Nyitra, Turócszentmárton, Besztercebánya, Poprád, Kassa és Eperjes – azok a települések, ahol az MCNtelecom 11 000 telefonszámot kapott a helyi hírközlési hatóságtól.

A telekommunikációs szolgáltató minden országban amelyben jelen van rendelkezik megfelelő engedéllyel és saját infrastruktúrával a szolgáltatások nyújtásához, beleértve Szlovákiát is. A Pozsonyi műszaki egyetemen (STU) található a csatlakozási pont ( Slovak Internet Exchange).

Az operátorok közötti együttműködés keretében az MCNtelecom megállapodást kötött a legnagyobb szlovák távközlési szolgáltatókkal a szlovákiai Telekommal és a Swannal.

«Az általunk választott és sikeresen végrehajtott termékek diverzifikációjának elemeihez kapcsolódó vállalati stratégia a fejlett termékek portfóliójának bővítését és az ugyanazon iparágon belüli új piacokhoz való hozzáférést jelenti. A területi terjeszkedés és a termékcsalád bővítése következtében az ügyfélkör bővül és a vállalat pénzügyi teljesítménye javul Oroszországban és Európában egyaránt», nyilatkozta az MCN Telecom ügyvezető igazgatója.

A szolgáltató telefonszolgáltatás és virtuális alközpont szolgáltatásainak árai hasonlóak a Szlovákiai piaci ajánlatokhoz.
A legfontosabb különbség a versenytársakhoz képest abban mutatkozik meg, hogy a virtuális alközpont szolgáltatásai között van egy ingyenes Free Start tarifa, mely három darab előfizetőtt foglal magában. Továbbá a szolgáltató kedvező áron kínál szép számokat: 3 eurótól 50 euróig, a szám kategóriájától függetlenül.
Bővebb tájékoztatás a tarifákról a www.mcntelecom.sk oldalon található.

Az MCN Telecom csoport ajánlatai minden országban a fogyasztók igényeihez igazodik. Például a magyar előfizetők számára a virtuális alközpont hangposta funkciója ingyenes. A MyMCN fiók és a technikai támogatás pedig többnyelvű. Ez különösen akkor fontos, ha egyidejűleg több európai országban folytat az ügyfél üzleti tevékenységet.

Az MCN Telecom cégcsoport- távközlési szolgáltató, szoftver termékek fejlesztője. Nagyobb projekteket valósít meg Oroszországban 2000 óta. Terjeszkedik Európában. Mint távközlési szolgáltató Európában négy országban van jelen: Magyarország, Németország, Szlovákia és Ausztria. Rendelkezik minden szükséges engedéllyel és saját infrastruktúrával ( kommunikációs csomópont) azokban az országokban amelyekben jelen van. 2015 óta telefonszolgáltatást nyújt Magyarországon az üzleti vállakozások számára. 2016-ban beregisztrálta a céget Szlovákiában. Novemberben kereskedelmi tevékenységet kezdett ott. Egy hónappal ezelőtt Ausztriában nyitott irodát.
Oroszországban az MCN telecom megkapta az engedélyt, hogy mobiltelefon szolgáltatásokat nyújtson és az első olyan virtuális mobiltelefon üzemeltetővé vált az üzleti vállalkozások számára, amely a Tele 2 rádió hozzáférést és az MVNE MTT infrastruktúrát biztosít. Ezenkívül az üzemeltető az Orosz Föderáció tíz engedéllyel rendelkező MgMN-üzemeltetőjének listáján
szerepel. Közvetlen kapcsolatot tart minden nagyobb távközlési szolgáltatóval, köztük a Rostelecom, az MGTS, az MTS, a MegaFonnnal és más operátorokkal. Az operátorok közötti együttműködés keretén belül saját távközlési felület CpaaS erőforrásait kínálja, amelyek központi hozzáférést biztosítanak egy nagyszámú bázishoz az Orosz Föderáció nagyobb városaiban – több mint 250 000 virtuális városi és mobil szám.