Zöld szám (0680) - ismét egy új szolgáltatás az MCNtelecom-nál - MCN Telecom
zöld szám

Zöld szám (0680) – ismét egy új szolgáltatás az MCNtelecom-nál

MCNtelecom ügyfelei most tovább növelhetik ügyfélkörüket vagy a partnerekkel való kapcsolattartási lehetőségeiket legújabb szolgáltatásunknak köszönhetően. A zöld hívószám bevezetésével szerettük volna bővíteni kínálatunkat azon ügyfeleink számára akik kereskedelemben, alapítványként, illetve ügyfélszolgálatként működnek. A vállalati ügyfeleink ennek a szolgáltatásnak köszönhetően sokkal eredményesebben, előnyösebben és ügyfél orientáltabban tudnak működni, illetve a hazai piacon versenyelőnyre számíthatnak.

A Zöld telefonszám (+3680) szolgáltatás egy hatékony marketing eszköz, melynek köszönhetően növelni tudja az értékesítést és a vevői hűséget, illetve egységes cégarculatként minden fióktelepnek lehet egy darab központi telefonszáma, mely az ország bármely pontjáról tarifadíjak nélkül könnyen hívható. De a hívások költségeinek az átvállalása lehet akár üzleti ok, hisz a szolgáltatásnak köszönhetően növelhető ügyfeleinek a köre.

A 80 hívókörzetben levő telefonszám funkcionalitása semmilyen módon nem tér el a sima VoIP telefonszámoktól. Könnyen igényelhető egyszeri díj megfizetésével az MCNtelecomnál, majd havonta minimális költségekkel fenntartható. Nincsenek körzetszámok, illetve hívásköltségek.

Bővebben a zöld szám szolgáltatásról.

Az szolgáltatás igényléséhez elegendő kitölteni weboldalunkon egy  igénylőlapot vagy felvenni a kapcsolatot az  Ügyfélszolgálatunkkal.