Tájékoztató a Skype szolgáltatással rendelkező ügyfelek számára - MCN Telecom

Tájékoztató a Skype szolgáltatással rendelkező ügyfelek számára

Az MCNtelecom csapata, szeretné tájékoztatni minden Skype szolgáltatással rendelkező ügyfelet, arról, hogy 2017.06. 30. -val a szolgáltató megszünteti telefonszám szolgáltatását Magyarország területén.

A magyar jogszabály lehetőséget ad a telefonszámok hordozására szolgáltatók között. Amennyiben úgy dönt az ügyfél, hogy az MCNtelecomhoz szeretné áthordozni jelenlegi telefonszámát, melyet a Skype biztosított eddig számára,  a számhordozás összes költségét és az ügyintézést az MCNtelecom átvállalja. Továbbá cégünknél  nincsen hűségidő és a megrendelés előtt minden szolgáltatás díjmentesen 10 napig kipróbálható.

Amennyiben nem ragaszkodnak a jelenlegi telefonszámhoz, cégünk biztosítani tud helyhez nem kötött (+3621)-es előhívójú telefonszámokat, illetve a Virtuális alközpont szolgáltatásunknak köszönhetően az ügyfelünk munkatársai tartózkodhatnak akár külföldön is, hisz a mellékek közti hívások ingyenesek minden esetben. A 21-es körzet mellet biztosítani tudunk telefonszámokat Magyarország 6 nagyvárosában is.

Telefonszám hordozást vagy egy új telefonszámot itt igényelhet.