Tudásbázis - vajon mi mindenre jó? - MCN Telecom

Tudásbázis – vajon mi mindenre jó?

Az MCNtelecom ismét egy újabb kényelmi funkcióval bővítette szolgáltatásait a Tudásbázis weboldallal, ahol az információk ügyfeleink számára napszaktól függetlenül rendelkezésre állnak, illetve ahol lehetővé tesszük hogy az ügyfél bármikor választ kapjon kérdéseire VoIP berendezések beállításáról és az MCNtelecom minden szolgáltatásának (legyen az VoIP telefonszolgáltatás, Virtuális PBX, Hívás&chat szolgáltatás) beállításáról.

A Tudásbázison belül különböző Softphone (softphone Android, iOS, Linux, MAC és Windows) beállítások útmutatója is megtalálható, melyekben részletesen leírjuk az alkalmazások beállításait, elérhetőségeit továbbá képek és videós útmutatók segítségével részletesen bemutatjuk azt. A Softphone egy olyan alkalmazás, mely lehetővé teszi kimenő és bejövő VoIP hívások lebonyolítását mobil telefon, laptop vagy számítógép segítségével.

A Gyakran ismételt kérdések fül alatt, pedig minden kategóriában talál megfelelő választ. A kategóriák választéka bőséges, ugyanis vannak általános kérdések, technikai kérdések, MyMCN fiókkal kapcsolatos kérdések, Hívás& Chat a weboldalról és természetesen Telefonszolgáltatás és Virtuális alközponttal kapcsolatos kérdések is és válaszok.

A Tudásbázisunk segítségével összehasonlítási képet kaphat hagyományos IP PBX és Virtuális PBX szolgáltatásokról és különböző IP telefon berendezések részletes beállítási útmutatóját is elolvashatja. Több Cisco, Yealink és Chima gyártóju IP készülékek beállításait feldolgoztuk, leteszteltük és ajánljuk leendő ügyfeleink számára.

Bemutatjuk a MyMCN fiókba való belépést és természetesen annak a felépítését is, megmutatjuk hogyan kell hívásokat kezdeményezni az MCNtelecom hálózatából, illetve hogyan állítható be a VPBX sorrendje és hogyan lehet útvonalvázlatokat szerkeszteni. És természetesen nem utolsó sorban bemutatjuk a hívásátirányítást és annak működését, illetve a céges telefonbeszélgetések hívásainak a rögzítését.

Amennyiben nem sikerül választ találnia a kérdéseire, az ügyfélszolgálatunkon munkatársaink készséggel segítenek elérhetőségeink egyikén. Hívjon vagy akár írjon nekünk bizalommal.