Új év – új tarifák! - MCN Telecom

Új év – új tarifák!

Amikor ebben az évben bevezettük az MCNtelecom márkanevet már jeleztük, hogy ez csak az első lépes azon az úton, amelynek a végen az a célunk, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatósokat verhetetlen áron és több kiegészítő kényelmi funkcióval együtt kapjanak meg. Az év során folyamatosan figyelemmel kísértük, hogy ügyfeleinknek mire lenne szükségük, milyen kérésekkel fordulnak hozzánk, valamint mire lehet következtetni a statisztikákból. Íme azok a változások, amelyek életbe léptek ügyfeleink számára.

Percdíjak

Megfigyeltük, hogy ügyfeleink sokat telefonálnak mobil irányokba, ezért lejjebb vittük azok percdíjait. Business tarifacsomaggal rendelkező ügyfeleink számára a mobil hívások 19 Ft/perc helyett 14,90 Ft/perc-be kerülnek, míg a Corporate tarifacsomag esetében már egészen elképesztő 9,90 Ft/perc lett a mobil hívások ára!
A percenkénti 3,9 Ft bármelyik vezetékes magyarországi irányba és nemzetközi díjaink jelenleg már így is a legjobb ajánlatok között vannak a piacon.

Virtuális PBX

Nagyon kedvezően változott a Virtuális telefonközpont ára is. Sok olyan kis létszámú vállalkozással találkozunk, ahol nincs szükségük telefonközpontunk sok kiegészítő funkcióra és sok mellekre, ezért “Light” Virtuális PBX tarifát ezekhez az igényekhez igazítottunk, annak az ára 2,900 Ft/hó, ami igazan kedvező és vállalható akár egy kis vállalkozás szamara is.
A “Business” és “Business Pro” csomagokat is kedvezően igazítottuk ügyfeleink igényeihez, a kapott visszajelzések alapján a kedvezőbb havidíj mellett jelentősen megnöveltük például, a bele foglaltatott tárhely nagyságát, peldaul a Business Pro esetén, 500 MB-tól 3 Gb-ra növeltük.

Új díjmentes szolgáltatások

Bevezettük a “Free test” díjmentes kipróbálási lehetőséget mind a telefonszolgáltatás, mind a telefonközpont esetén, hogy a szolgáltatásaink iránt érdeklődők saját maguk tudjanak meggyőződni a telefonkapcsolat stabilitásáról, a hangminőségről, a MyMCN fiók kényelmi szolgáltatásairól és a virtuális fax többféle beállítási lehetőségéről.

 

És ez meg nem minden!

Lehetővé teszünk minden ügyfelünk számara telefonkészülékeket bérelni tetszőleges időre, erről bővebben itt olvashat.
Hamarosan kényelmesebbé fogjuk tenni a fizetést és bakkártyás online fizetést teszünk lehetővé az ügyfeleink számara

 

Az új tarifáink, természetesen, mind az új, mind a meglevő ügyfeleink szamara elérhetőék, részletekért keressenek meg minket!

Tovabbi kellemes telefonálást kíván a MCNtelecom csapata!