Új "Jogász" csomagok a Virtuális alközponton belül - MCN Telecom

Új “Jogász” csomagok a Virtuális alközponton belül

 

cold-calling2

 

A jogászok igényeit felmérve, kialakítottunk „Jogász” csomagokat amivel bővítettük az MCNtelecom Virtuális alközpont szolgáltatásainkat. Ezek a csomagok az általános kínálatunkhoz képest több tárhelyet tartalmaznak. A nagyobb tárhely előnye, hogy több hívást lehet rögzíteni és több faxot lehet tárolni. Ezt a szolgáltatásunkat kizárólag ügyvédi irodáknak, vagy egyéni ügyvédeknek ajánljuk.

Az MCNtelecom Virtuális alközpont szolgáltatás segítségével lehetőség van a belső rövid számok, mellékek kiosztására, aminek köszönhetően a betelefonáló könnyebben kapcsolódni tud, ahhoz a munkatárshoz akit már ismer, vagy ahhoz az osztályhoz amelyikhez az ügy tartozik. Természetesen a telefonbeszélgetések rögzíthetőek, így a beszélgetés fontos részletei nem fognak elveszni és bármikor visszakereshetőek. További kényelmi funkció a könnyen beállítható üdvözlő üzenet is, ami lehet akár a cégszerű hivatalos köszöntés.

A hangposta segítségével, munkaidőn kívül is elérhetővé válik az iroda, hisz lehetőség van arra, hogy azonnal meghallgatható legyen a hagyott üzenet. Beállítás kérdése, és mindegyik készülékről lehallgatható a hagyott hangüzenet amivel növelhető a cég hatékonysága.

A virtuális alközponton belül lehetőség van a fax digitális formában való fogadására, így könnyebben továbbítható, és erre a Jogász csomagokban több tárhely áll rendelkezésre.

Bővebben a Virtuális alközpont funkcionalitásáról.

Bővebben a Virtuális alközpont Jogász tarifáiról.