Az MCNtelecom intelligens VPBX-e segíti az ügyfelek ünnepnapi hívásainak kezelését. - MCN Telecom

Az MCNtelecom intelligens VPBX-e segíti az ügyfelek ünnepnapi hívásainak kezelését.

Köszöntjük minden kedves ügyfelünket az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulójának emlékére.

A holnapi, Március 15.-i Nemzeti ünnepnapra való tekintettel az MCNtelecom csapata szeretné felhívni minden virtuális telefonközponttal rendelkező ügyfelének a figyelmét arra, hogy lehetőségük van kiválasztani egy speciális “Munkaszüneti napok” időrendet a MyMCN fiókon belül.

Ennek az intelligens funkciónak köszönhetően az MCNtelecom VPBX rendszere figyelembe vesz minden hivatalos állami ünnepet és lehetőséget biztosít előre meghatározni a beérkező hívások útvonal vázlatát, speciális üdvözlő szövegét, illetve a bejövő hívások átirányítását külső telefonszámra.

Az időrend beállításához, illetve annak használatához, lépjen be a MyMCN fiókba, kattintson a Virtuális alközpont fülre, majd a Beállítások menüpontra, ahol ki kell választani az Időrend opciót, amelyben meg kell adni a kívánt időrend beállítást.

 

Az MCNtelecom felhő alapú telefonközpontban az ünnepnapok illetve a munkaszüneti napok alapértelmezettként rendelkezésre állnak, így lehetőség van beállítani a rendszer egyedi működési útvonalát és a hívási sémákat. Ezen kívül lehetőség van akár bizonyos napokra bontva is beállítani a rendszert és annak működését.

Egy ilyen intelligens megoldás teljes szabadságot ad a felhasználójának, hogy gyorsan, rugalmasan és teljesen személyre szabottan tükrözni tudja az adott vállalat kommunikációs sajátosságait és szükségleteit.