Zoiper alkalmazás azonnali beállítása QR-kód segítségével - MCN Telecom

Zoiper alkalmazás azonnali beállítása QR-kód segítségével

Az MCNtelecom ismét megkönnyítette az ügyfelei számara a szolgáltatásai használatát. Legújabb fejlesztésünknek köszönhetően  pár másodperc alatt a  MyMCN fiókban elérhetővé válik QR-kód beolvasással a Zoiper alkalmazás minden készülékbeállítási funkció.

Annak érdekében, hogy az ügyfél egy kattintással beállítson a SIP fiókot és kimenő, illetve bejövő hívásokat tudjon kezdeményezni vezetékes telefonszámáról, vagy virtuális telefonközpontjáról, le kell töltenie a Zoiper alkalmazást a mobiltelefonjára és be kell olvasnia a MyMCN fiókban található QR kódot. Ehhez csupán le kell fényképezni a képernyőn levő QR kódot az okostelefon kamerájával.

A QR-kódot a MyMCN fiókon belül a “Berendezések” fülre kattintva tálalható meg.

A Zoiper egy speciálisan kifejlesztett alkalmazás az interneten történő hívások kezdeményezésére, fogadására. A kommunikáció SIP protokol segítségével megy végbe, ezzel is csökkentve a hívások költségeit. A szoftphone alkalmazás ingyen letölthető  minden iOS és Android operációs rendszerrel működő eszközre.

Mi az MCNtelecomnál  különböző technológiai fejlesztéseken dolgozunk, hogy ügyfeleink minél egyszerűbben tudják igénybe venni szolgáltatásainkat. A QR- kóddal való beolvasásnak is az volt a lényege, hogy minél egyszerűbb és könnyebb legyen ügyfeleink számára az MCNtelecom telefonszolgáltatása és VPBX használata is. Ahhoz, hogy ügyfeleink megkapják a szükséges belépési azonosítót és a hozzá tartozó jelszót, nincs szüksége semmilyen szakemberre, csak egy iOS-os vagy pedig Android-os operációs rendszerrel működő készülékre és a Zoiper alkalmazásra.

Keressen meg az ügyfélszolgálatunkat bővebb információért.