Hírek - MCN Telecom

Hogyan csökkenthető a kimenő hívások költsége?

Az MCNtelecom kibővítette a legnépszerűbb termékének a funkcionalitását, úgy hogy a Virtuális alközponthoz hozzá rendelte a Visszahívás (Callback) funkciót, amelyet egyébként korlátozott számú szolgáltatók biztosítanak. Az adott funkció a MyMCN fiókban a «Telefonszolgáltatás» menüpontban állítható be és ingyenes.
(tovább…)

Hogyan tehetik kölcséghatékonyabbá a telefonálás költségeit a regionális hálózattal rendelkező vállalatok a ROI növelése érdekében?

Az új magyarországi távközlési operátor az MCNtelecom a Virtuális alközpont termék szolgáltatásain belül, két új opciót kínál.: «Okos útvonalválasztás» és «Földrajzi útvonalválasztás». A két új opciót a 10 napos teszt időszak alatt díj és kötelezettség mentesen be lehet kapcsolni és ki lehet próbálni.
(tovább…)

MCN Telecom: a válalkozás gyors elindítása az MVNO-val

Az első virtuális távközlési szolgáltató a kis-, közép- és nagyvállalkozások számára mely kereskedelmi mobilszolgáltatásokat indított el Moszkvában, Szentpéterváron, Jekatyerinburgban, Krasznodarban, Novoszibirszkben, Rostov-on-Donban. A mobilszám havi előfizetési díja 99 rubel / hó, FMC szolgáltatás – 99 rubel / szám.

(tovább…)

Szlovákiában egy új távközlési szolgáltató jelent meg az MCNtelecom

Az MCNtelecom cégcsoport bejelenti a kereskedelmi megjelenést a szlovák piacon. A szolgáltató telefonszolgáltatást, földrajzi és helyrajzhoz nem kötött (nomadikus) telefonszámokat és virtuális alközpontot nyújt a kis- és középvállalkozások számára a Szlovák köztársaság tíz nagyvárosában.

Pozsony, Trencsén, Nagyszombat, Nyitra, Turócszentmárton, Besztercebánya, Poprád, Kassa és Eperjes – azok a települések, ahol az MCNtelecom 11 000 telefonszámot kapott a helyi hírközlési hatóságtól.

A telekommunikációs szolgáltató minden országban amelyben jelen van rendelkezik megfelelő engedéllyel és saját infrastruktúrával a szolgáltatások nyújtásához, beleértve Szlovákiát is. A Pozsonyi műszaki egyetemen (STU) található a csatlakozási pont ( Slovak Internet Exchange).

(tovább…)

Az MCNtelecom együttműködésbe kezdett a Yeastar-ral

Az idei év végére is sikerült egy újabb partneri kapcsolattal gazdagodnia az MCNtelecomnak.

A Yeastar-ral való együttműködésnek köszönhetően az MCNtelecom az egyedüli SIP Trunk szolgáltató partnerük Magyarországon.

A Yeastar az IP-PBX és a VoIP átjárók fejlesztésére és gyártására szakosodott nemzetközi vállalat. Világszerte alkalmazza az innovatív IP-megoldásokat és fenntartja a termékek hosszú távú stabilitását a felhasználók számára. A Yeastar elismert a VoIP iparban az innovatív és nagy teljesítményű professzionális hálózati termékek területén.

(tovább…)

Biztonságosabb és kényelmesebb vásárlás az SMS értesítéssel

Mostantól minden MCNtelecom webshopban vásárolt eszköz rendelésnél növeltük a szállítás biztonságát és a vásárlónk kényelmét. Legyen szó készülék vásárlásról, vagy akár készülék bérlésről, minden házhozszállításnál a GLS futárszolgálat partnerünkkel együttműködve SMS-ben tájékoztatjuk megrendelőinket a csomag kézbesítésének reggelén.

Az új szolgáltatásnak köszönhetően a szöveges üzenet tartalmazni fogja a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban, és a futár közvetlen telefonszámát, akivel könnyen és egyszerűen egyeztethet a címzett a kiszállítás részleteivel kapcsolatban.

Az új SMS előértesítési szolgáltatás többlet költségét az MCNtelecom átvállalja, így ügyfeleink továbbra is az ország bármelyik pontján egy napon belül megkapják a megrendelt VoIP eszközöket egységes változatlan áron.

(tovább…)

Zoiper alkalmazás azonnali beállítása QR-kód segítségével

Az MCNtelecom ismét megkönnyítette az ügyfelei számara a szolgáltatásai használatát. Legújabb fejlesztésünknek köszönhetően  pár másodperc alatt a  MyMCN fiókban elérhetővé válik QR-kód beolvasással a Zoiper alkalmazás minden készülékbeállítási funkció.

Annak érdekében, hogy az ügyfél egy kattintással beállítson a SIP fiókot és kimenő, illetve bejövő hívásokat tudjon kezdeményezni vezetékes telefonszámáról, vagy virtuális telefonközpontjáról, le kell töltenie a Zoiper alkalmazást a mobiltelefonjára és be kell olvasnia a MyMCN fiókban található QR kódot. Ehhez csupán le kell fényképezni a képernyőn levő QR kódot az okostelefon kamerájával.

A QR-kódot a MyMCN fiókon belül a “Berendezések” fülre kattintva tálalható meg.

(tovább…)