Szolgáltatóknak - MCN Telecom

Hírek

SZOLGÁLTATÓKNAK

Hívásvégződtetési díj

Figyelemmel a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (az „NMHH”) . PC/27174-33/2017. számú határozatában (a „Határozat”) foglaltakra, az MCNtelecom Telekommunikációs Szolgáltató Kft. (1114 Budapest, Kemenes utca 8. félemelet 3.) a Határozatban foglaltak teljesítése érdekében ezúton teszi közzé:

  1. a beszédcélú hívásvégződtetés forgalmi szolgáltatása 2018. július 1. napjától alkalmazandó díjait; és
  2. a PC/27174-33/2017. számú határozat A.2. pontjában előírtak szerint a beszédcélú hívásvégződtetési szolgáltatás nyújtásának feltételeit.

1. Az MCNtelecom Telekommunikációs Szolgáltató Kft. 2018. július 1. napjától, napszaktól függetlenül az alábbi egységdíjat alkalmazza beszédcélú hívásvégződtetés forgalmi szolgáltatása ellenértékeként, amennyiben a végződtetett hívás az Európai Gazdasági Térség területén belülről érkezik (a hívó fél számának A-szám országkódja az Európa Gazdasági Térség valamely tagállamának országkódja), amely díjak az általános forgalmi adót nem tartalmazzák:
0,26 Ft / perc

2. Az MCNtelecom Telekommunikációs Szolgáltató Kft. a beszédcélú hívásvégződtetés forgalmi szolgáltatását a Magyar Telekom NyRt , illetve a UPC Magyarország Kft. összekapcsolási pontján keresztül valósítja meg.