Partnereknek

Egy eladás - garantált jövedelem az ügyféllel folytatott kapcsolat teljes ideje alatt

Az MCNtelecom partnerprogramjának egyrészt az a célja, hogy a távközlési szolgáltatásait terjessze és terítse, másrészt szoftvertermékeit: virtuális alközpont, API, Hívás & Chat stb. Ügynökein keresztül ajánlja, akik különösebb előkészítés és többletköltség nélkül tudják az ügyfeleknek közvetíteni azokat.

Jelentkezés viszonteladónak

Egyszerű és előnyös értékesítés

Az MCNtelecom termékek könnyen elsajátíthatók, értékesítésük és beállításuk egyszerű. Az MCNtelecom partnerprogram mindent biztosít annak érdekében, hogy vállalkozása nyereséges legyen, a bekapcsolást követően azonnal. Az Ön bevétele nő azáltal, hogy versenyképes áron ajánljuk a termékeket, különösebb előzetes befektetés vagy értékesítési volumen kötelezettség vállalása nélkül.
Ajánljon további IP-telefonokat és szolgáltatásokat
Az előfizetői díj és forgalom után járó állandó jutalék
Az ügyfél komplex kiszolgálása

Értékesítési és műszaki segítségnyújtási személyes konzultációk

Az MCNtelecom értékesítési és műszaki segítségnyújtási tanácsadói állandóan elérhetők, és azon dolgoznak, hogy az Ön MCNtelecom-mal történő együttműködése megbízható jövedelmet biztosítson. Az értékesítést megelőző konzultációktól egészen a telepített rendszerek fenntartásáig az MCNtelecom szakértői mindig Ön mellett állnak annak érdekében, hogy a legjobb feltételeket biztosítsák és értékes műszaki tanácsokkal szolgáljanak.
Marketing és értékesítési ajánlások szakértőktől
MCNtelecom személyes ügyfélmenedzser az Ön vállalkozása szolgálatában
Az ügynök my MCN fiókja

A partnerjutalék

Kérjük, hogy legyen az MCNtelecom partnere, reméljük a kölcsönösen előnyös együttműködést!
Automatikus kiszámítása az értékelési időszakban
A kifizetett és előirányzott jutalékok nyilvántartása
Az ügynöki jutalék mindig a következő értékelési hónapban kerül kifizetésre

MCNtelecom

MCNtelecom – vezetékes távbeszélő és virtuális mobilszolgáltató (Full MVNO modellben), szoftvertermékek fejlesztője. 2000-től van jelen az oroszországi távközlési piacon. A cég székhelye Moszkvában van.

Részletesebben a projektekről