Hírek

Press

Újabb elképesztő lehetőségek az YCLIENTS és az MCNtelecom integrációnak köszönhetően

Az online időpontfoglalás azonban sok ember számára nem opció. Sok oka lehet annak, ha valaki jobban preferálja a telefonos időpontkérést az online időpontfoglalásnál. A vállalkozások számára lényeges, hogy a telefonos időpontfoglalás, időpontkérés is gördülékenyen menjen, hiszen ezzel nem csak a vendégeknek biztosítanak magasabb színvonalú szolgáltatást, hanem a konkurencia közül is kiemelkednek.

Forrás: egrisztorik

A telefonos konzultáció magasabb szintre emelése az YCLIENTS és az MCNtelecom integrációjának köszönhetően

Az YCLIENTS mögött összesen 10 évnyi fejlesztési tapasztalat áll. Az YCLIENTS egyik kiemelt célja, hogy a kis - és középvállalkozások a legfejlettebb piacvezető megoldásokat használhassák. A YCLIENTS számos olyan funkciót és lehetőséget biztosít a vállalkozások számára, amelyek jelentősen megkönnyítik a vállalkozások életét, lehetővé teszik az ügyfelekkel történő hatékony és gördülékeny kapcsolatteremtést és kapcsolattartást, nem beszélve ezeknek a vállalkozásoknak a költséghatékony működéséről.

Forrás: kkvnet

Növekszik az MCN Telecom európai előfizetői bázisa

Az MCN Telecom távbeszélő és virtuális alközponti szolgáltató vállalkozás európai szegmensében éves szinten 40 %-os előfizetői növekedésről számol be, tudósit a Tdaily.ru. A szolgáltató további részletesebb adatokat nem közölt. Az MCNTelecom Oroszországban, Magyarországon, Szlovákiában és Németországban szolgáltat. A távközlési cég Magyarországon hamarosan a Telenor, Vodafone és Digi hálózataihoz közvetlenül kapcsolódik, míg Ausztriában a Drei mobil céggel van összekötve.

Forrás: Telecompaper

Így szüntethető meg az ügyfelek telefonos várakoztatása

Kevés dolog idegesíti jobban az ügyfeleket, mint amikor hosszan kell várni egy telefonos ügyintéző kapcsolására. Egy új ingyenes virtuális szolgáltatás segít csökkenteni ezt a felesleges és bosszantó időt.

Forrás: Origo

Új módszerrel javíthatnak az ügyfélélményen a hazai kkv-k

Kevés dolog idegesíti jobban az ügyfeleket, mint amikor hosszan kell várni egy telefonos ügyintéző kapcsolására. Egy új ingyenes virtuális szolgáltatás segít csökkenteni ezt a felesleges és bosszantó időt.

Forrás: businessonline.hu

Az MCN Telecom bővíti alközponti szolgáltatásait

Az MCN Telecom oroszországi operátor új funkciókkal bővítette Welltime alközponti szolgáltatásait, mint pl. a Yandex Voice Synthesis szolgáltatással történő integráció. Emellett a PBX-csatlakozás funkció segítségével az ügyfelek monitorozhatják, naplózhatják és rögzíthetik a telefonhívásokat, a hangüzenet szolgáltatás pedig a bejövő hívások esetében széleskörű hívásrögzítési módokat kínál. A konferencia-szolgáltatásokat is továbbfejlesztették.

Forrás: Telecompaper

Az MCNtelecom betört Ausztriába is

Az MCNtelecom GmbH bejelentette a megjelenését az osztrák piacon. A szolgáltató termékportfóliója jelenleg az ország tíz nagyvárosában, kis- és középvállalkozások számára érhető el. Bécs, Eisenstadt, Sankt Pölten, Graz, Klagenfurt, Innsbruck, Bregenz, Salzburg, Linz azok a települések, ahol az MCNtelecom ezer földrajzi és helyrajzhoz nem kötött telefonszámot kapott az osztrák hírközlési és távközlés szabályozó hatóságtól (RTR). Ausztria a negyedik európai ország, ahol az MCNtelecom cégcsoport már jelen van és teljes körű telefonszolgáltatást, virtuális alközpont szolgáltatást, hívás&chat a weboldalról szolgáltatást, illetve földrajzi és helyrajzhoz nem kötött telefonszámokat nyújt ügyfelei számára. A szolgáltató telefonszolgáltatás és virtuális alközpont szolgáltatásnak az árai hasonlóak a piaci árakhoz. A legfontosabb különbség a versenytársakhoz képest abban mutatkozik meg, hogy a virtuális alközpont szolgáltatásai között van egy ingyenes Free Start tarifa, ami három előfizetőt foglal magában — áll a társaság közleményében.

Forrás: Mínuszos

Válaszok kérdéseire